Monday, January 01, 2007

Buku "MASUK BARISAN" terbit jua sudahnya.


Salam.

Buku "Masuk Barisan" terbit jua sudahnya. Selepas beberapa penangguhan akibat beberapa masalah seperti duit, teknikal dan editorial. Biasalah, kita manusia hanya mampu merancang, Allah jua menentukan. Mula hari tu dalam bulan Januari 2006 kalau tak salah. Kepada yang belum beli dan nak beli satu silalah tinggalkan email dan nama saudara/i di sini;


Taruk subjek email tu "((((( HAI MANUSIA... AKU NAK BELI BUKU MB!)))))"

Kepada mereka yang sudah menerima email confirmation dan sudah bayar harga buku itu, ia akan di pos dengan kadar express.


-- Tentang buku MASUK BARISAN --

Blog Projek ini dahulu di http://jiwakacau.blogdrive.com

Harga buku adalah RM23, ada lebih 20 orang penulis dan lebih daripada 200 certot (cerita kontot) aka entri daripada blog para blogger terbabit. Lebih daripada 200 muka surat (jangan bimbang, kami tak paksa kau khatam satu hari satu malam).

Belanja pos adalah RM3 sebab satu pek Pos Ekspres pejabat pos jual tiga ringgit. Bateri tidak diperlukan HA HA HA

Jadi: jika memesan 1 buku, Rm23 + rm3 = RM26

Boleh juga beli lalu tangan = kalau kenal penulis-penulis terbabit kerana mereka ada naskah-naskah penulis.

Selepas order, simpan tracking code, slip, atau apa-apa rujukan yang ada dan jangan lupa bagi alamat pos yang tepat.


-- Buku Percuma --

Kepada sesiapa yang ingin membuat review kepada apa-apa penerbitan buku MASUK BARISAN percuma boleh mintak kat aku (email sahaja). - ini untuk pernerbitan kertas yang sah saja lah. kalau nak review untuk kau punya blog sendiri tu kirim salamlah ya.


-- Bayaran --

Kau email ke alamat kat atas tu, nanti aku send semua butir.

Dah, itu saja. Makasih.

9 Comments:

Blogger Pastinya, AAK said...

Akhirnya .... tahniah dan tak sabar nak menatap buku itu. Sebagaimana saudara Bas menatap anak yang baru lahir itu. Double taniah untuk 2 kelahiran itu !!!

4:02 PM

 
Blogger Tok Rimau said...

Hai manusia. Bila aku dapat bahagaian aku?


he he he.

Tahniah kerana kelahiran kembar: Buku + baby.

4:59 PM

 
Blogger elaira said...

salam basri, kalau masuk barisan ni dikirim secara pos... jangan pos ke alamat Kelana Jaya akak tu okeh... akak tak duk situ dah.

10:01 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Hai,
Saya reporter.

Bila boleh aku serbu :D


.

2:48 AM

 
Blogger neeziee said...

tahniah tahniah

6:38 PM

 
Blogger amscreamo said...

best.
aku suka baca.
hehehe..

5:38 AM

 
Blogger PICK-PACK-POST said...

Get 5% discounts when you make minimum purchase of RM100 for any size of Pos Ekspres Envelopes. Call Myra at 018-2398006 or 03-42800160 to order. We will send it right in front of your doorstep.

9:04 AM

 
Blogger PICK-PACK-POST said...

Get 5% discounts when you make minimum purchase of RM100 for any size of Pos Ekspres Envelopes. Call Myra at 018-2398006 or 03-42800160 to order. We will send it right in front of your doorstep.

9:04 AM

 
Blogger PICK-PACK-POST said...

Get 5% discounts when you make minimum purchase of RM100 for any size of Pos Ekspres Envelopes. Call Myra at 018-2398006 or 03-42800160 to order. We will send it right in front of your doorstep.

9:05 AM

 

Post a Comment

<< Home